Stacks Image 218
Stacks Image 212


Stacks Image 209
Toen ik letterlijk de stem van mijn kat in mijn hoofd hoorde was dat de druppel.
Nadat er in mijn leven al veel van dit soort dingen gebeurd waren, was dit de belangrijkste reden voor mij om te zoeken of er ook andere mensen met dieren communiceerden zoals ik.

Toen ik in 2014 mijn eerste workshop deed ging er een hele nieuwe wereld voor mij open. Voor het eerst van mijn leven had ik het gevoel gevonden te hebben wat ik de rest van mijn leven wil doen.
Ik bleef cursussen en workshops volgen, maar uiteindelijk was het mijn reis naar London in 2017 waar ik een 1-op-1 dag met Pea Horsley had. Dit gaf voor mij, na 3 ½ jaar studeren, de ommekeer, om mijzelf professional te kunnen noemen.

Ik heb altijd al met dieren gesproken en ook altijd dieren willen helpen, maar wist gewoon niet hoe. Mede dankzij de dierencommunicatie heb ik een manier gevonden om dat te kunnen doen. Dieren en hun mensen helpen elkaar beter te begrijpen, en die brug en communicator tussen hen beiden te zijn, dat is mijn grote droom.

Andere dingen die ik doe zijn schilderen, hobby fotografie en ben ik de organisator voor Margrit Coates workshops voor kleine dieren in Nederland. Daarnaast ben ik in 2018 begonnen met een HBO studie Kruidengeneeskunde. En begonnen met het goed leren van de Italiaanse taal zodat ik in de toekomst nog meer mensen kan helpen.

Verder mag ik me erg gelukkig prijzen met een hele lieve man, en mijn hulpteam bestaande uit 1 hond en 2 katten die me allemaal geholpen hebben een betere dierencommunicator te worden, en nog dagelijks helpen dat ook te blijven.